blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Utmaning

UtmaningarPosted by Kicki Mon, November 24, 2008 15:45

Har fått en utmaning av Astrid

Här är reglerna: Välj ut 2-4 st som du vill ska svara och utmana dom på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig få veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar: Kicki G-K, Susanne och Ingegerd

Vilken mat äter du ofta? - Svårt faktiskt. Jag gillar ju inte att laga mat egentligen, men det blir nog ganska ofta köttfärs i nån form, sås,paj, pannbiff eller kyckling i nån form.

När du är på kalas, är du personen som sitter ner, eller hjälper du till att duka av? - Är det kalas så hjälper jag till, men om jag är och fikar hos någon så sitter jag nog kvar utan att hjälpa till med avdukningen.

Vart sitter du helst när du bloggar? - Jag har bara en stationär dator, den finns på kontoret en trappa upp, så det är där jag håller till (för mycket enligt maken smiley)

Köper du ofta triss? - Nej nästan aldrig .

Vilket land eller stad har varit din bästa semester? - Marocko har varit där två gånger och det blir en tredje till våren.

Vilken TV-kanal tittar du helst på? - TV4 och 4+frågesporter, trav och Mannen som talar med hundar.

Vilket är ditt favorit vin? - Favoriter just nu är Foot of Africa bland vita viner och rött blir det nog Chill Out shiraz. Att dricka ett glas vin till maten är väldigt sent påbörjat hos mig. Jag hade ALDRIG varit in på systembolaget innan jag var 40!!

Har du några fobier? -Nej jag tror inte det. det ska vara att jag är höjdrädd i så fall.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kicki Tue, November 25, 2008 12:52

Svar till Paula: Att vi åker till Marocko för tredje gången (andra för Berra) beror på att syrran och hennes dotter också ska dit. Vi ska dessutom vara borta två veckor för att hinna utforska lite mer, Marakesh bl.a. Det blir dessutom "all inclusive" den här gången.smiley

Posted by susanne Tue, November 25, 2008 12:22

Hejsan.

Har svarat på utmaningen och nospussen blev levererad i morse :)

Posted by Astrid Mon, November 24, 2008 19:08

När jag var nog lika gammal innan jag gick in på systemt första gången. Jag har fortfarande lite svårt för det. Ja på tv behöver man ju inget annat än Ceasar.

ha det gott

Posted by Paula Mon, November 24, 2008 17:02

Hej, nu är jag inne på senaste inlägget, och nu har jag fått läsa att det blir en ny resa för er i vår! Kul! Men, ni kan väl pröva något nytt ställe också?
Hasse är ute och skottar, vi vet inte riktigt vem som sköter detta här, vi har inte lyssnat med hyresvärden....
Blir det mycket snö i vinter så antar jag att han får fixa plogning, men än så länge är det hanterbart.
Ha en skön kväll, jag ska fixa en räksås till spagettin nu
Kramen