blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

229. Promenad 10/365 foton

365 foton 2014Posted by Kicki Fri, January 10, 2014 13:00

Jag är så glad att Berra klarar att gå en lite längre promenad. Rundan vi går nu är 2,2 km (enligt Runkeeper). Tidigare var hans promenad knappt 1 km.  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kicki Sat, January 11, 2014 10:25

Svar Menageriet: Jag ska försöka smiley

Svar Ingrid: Han har ju fortfarande sina dåliga dagar, men visst har orken blivit lite bättre.

Svar Cici: Det går upp och ner, men han har inte legat lika ofta på sista tiden smiley


Posted by Cici Fri, January 10, 2014 22:39

Riktigt häftigt att se Berra traska på med stora kliv och rak i ryggen. Hoppas att han får må bra nu framöver.

Posted by Ingrid Fri, January 10, 2014 19:45

Så skönt att Berra orkar lite mera nu!
Ha en riktigt skön helg!
Kram, Ingrid

Posted by Menageriet Fri, January 10, 2014 19:42

Vaddå, gammal?! Du kan visst lära Dig om Du har tid och lust att göra det! Det är Blogger.com som har alltihop, men det skrivs blogspot.se i namnet. Uppfödaren jag skrev om förut kan ännu mindre om datorer och bloggar än Du och hon klarar sig bra nu. Hon kan inte ens skriva en kommentar hos mig! Hi Hi! Det gäller bara att våga ge sig hän i bloggverktygen. Kolla med one's support om Du kan flytta innehållet till en annan blogg. Man kan flytta mellan Wordpress och Blogger, men jag vet inte om det går med One's blogg. Om det inte går kan Du alltid kopiera html-texten och lägga in på den nya bloggen. Lite jobbigt, men det går och bäst att göra det nu innan Du lagt in för mycket. Annars kan Du ju länka till den gamla bloggen? Gör slag i saken och skaffa ett googlekonto och en blogg hos Blogger! Jag kan hjälpa Dig över första tiden har jag sagt tidigare. Kör på!

Posted by Kicki Fri, January 10, 2014 19:18

Svar Evaw: Ja, det blir sköna promenader dagligen när man har hund. (i alla fall när det inte regnar)smiley

Posted by Evaw Fri, January 10, 2014 19:11

Ser ut som en riktigt härlig skogspromenad

Posted by Kicki Fri, January 10, 2014 16:38

Svar Menageriet: Ja Jolly bär sina pinnar, men dom är så stora att dom inte kan skada någon.Det lät ju sorgligt med hunden som dog, men jag kan inte se att pinnen hade nåt med det att göra om han inte satt den i halsen, men hunden blev ju halt. Vore det min hund så hade jag nog låtit den bli obducerad.
Jag har skaffat konto på bloggo och bloggplatsen, men båda har sina brister i mina ögon, dessutom svårt att komma igång, det är förenat med en massa jobb att flytta över det gamla (även om det bara gäller årets). Men du har väl inte blogger nu? Du har väl blogspot. Ja, det känns jobbigt för en gammal människa som jag att hitta nåt nytt, som jag både kan klara av och vara nöjd med.


Posted by Menageriet Fri, January 10, 2014 14:11

Oj, oj, oj! Det börjar bra det här året med fasta och motion? Blir riktigt avis. Och hundarna håller på med sina pinnar, som vanligt? En BorderCollie som en bekant fött upp lekte med en pinne före jul och han gnällde till, men ingen såg vad som hände. Dom hittade inget fel, men hunden blev halt på ett framben och var hemma över helgen. På måndag före julafton åkte dom in till Blå Stjärnans djursjukhus i Gbg och vet. hittade inget heller, men hunden stannade kvar för obs. På julaftons morgon tidigt ringde dom därifrån och sa att hunden hade avlidit. Någon förklaring hittades aldrig och ägaren ville inte obducera heller. Hunden blev bara 2 år och 8 månader! Tragiskt när sånt händer och ganska onödigt, tycker jag! Jag har varit med om och hört om incidenter med skador av pinnlek, så därför får aldrig mina leka med pinnar numera. Såg att Du hade problem med att länka bilder? Wordpress som Paula har är också väldigt besvärliga med bildlänkar. Skall Du skaffa en annan blogg så rekommenderar jag Blogger.com. Den har jag haft i flera år, och även Wordpress, och visst kan det vara problem med Blogger också, men oftast är den bra bara man lär sig hur det fungerar. Lycka till och ha det så gott! ♥