blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Halvfasta

I vardagen 2014Posted by Kicki Thu, January 09, 2014 06:44

Idag kör vi igång, sen återstår att se om vi klarar det. Berra, som är den som behöver gå ner i vikt mest, har länge varit motståndare. Men jag har idkat högläsning ur den här boken så nu är han med på noterna.

Det är känslan av att behöva gå hungrig som avskräcker mest, men dom jag känner som fastar på det här viset säger att den känslan upphör ganska snart.

Elga, som var här på min födelsedag på sin ena fastedag, sa att det inte var ett dugg svårt att avstå från fikabrödet och tårtan, trots att andra åt.  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kicki Fri, January 10, 2014 10:57

Svar Ingrid: Jag tror inte att det är så svårt att äta lite, när det bara handlar om ett par dar i veckan smiley Vi ska i.a.f. ge dieten en chans.

Posted by Kicki Fri, January 10, 2014 10:32

Svar Emelie: Tack! Jag tror inte att det blir så svårt. T.o.m. morfar är med på det. smileyJag följer din resedagbok från Thailand med spänning.

Svar Cissi: Om man lever längre återstår att se, men det är ju inte helt fel om man tappar nåt kilo. smiley


Posted by Ingrid Fri, January 10, 2014 10:29

Ni kommer säkert att klara det här, för 400 kalorier är trots allt en hel del. Spara under dagen och ät fram mot kvällen så att ni slipper gå och lägga er hungriga. Jag har också funderingar på att börja med 5:2, inte för att jag behöver gå ner i vikt, men jag tror att det kan vara bra för kroppen att man inte stoppar i sig för fullt varenda dag.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

Posted by Cissi Fri, January 10, 2014 09:04

Vetskapen om att man får äta nästa dag gör att det inte är så jobbigt att vara hungrig. Gäller bara att hitta mat på sina 500 kalorier som mättar så bra som möjligt! Lycka till!! Jag vill ju gärna ha er i livet så länge som möjligt... <3

Posted by Emelie Fri, January 10, 2014 05:55

Lycka till!! ♡♡♡