blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Hundkurs, murklor och auktion

I vardagenPosted by Kicki Mon, May 11, 2009 12:28

Kors vad jag hann med igår, men så var jag också helt slut när kvällen kom.

Det började med att jag hade hundkursen, 10 st! förstagångsspårare i skogen utan att ha någon medhjälpare. Men det flöt faktiskt på väldigt bra. Alla var så duktiga med sina hundar.

Eftersom jag sett några murklor (de första för i år) dagen innan vid spårtävlingen, så var jag tvungen att knalla iväg med Jolly för att se om jag skulle hitta fler, trots att jag var så trött i ben och rygg att jag knappt orkade ta mig fram efter att ha följt med på alla 10 spåren smiley.

Yes!! Jag hittade ett flertal på ett gammalt hygge.

Sen kom regnet. Och vilket regn sen. Det vräkte ner i kopiösa mängder. Det gick alltså inte att jobba i trädgården när jag kom hem kl 15.
Jag fick Berra med mig på auktion i stället. Och flera inrop blev det så klart, så jag hade en massa grejor att ta hand om när vi kom hem igen vid halv 7.

Köpte ett par biffar på vägen hem, så middagen blev snabblagad, sen somnade jag i tvsoffan efter Parlamentet.

Inte förrän sista hunden gick sitt spår så kom jag ihåg att jag faktiskt hade kameran med mig.

Här står en murkla och gömmer sig

Här är resultatet, stora och fina, men inte så många, men det berodde på att regnet kom och att jag faktiskt inte orkade gå mer.

Vilket väder! Det här är vid 7-tiden på kvällen. Himlen är helmulen, regnet öser ner, men en solstråle letar sig fram till det blommande trädet.

  • Comments(2)//blogg.travarens.se/#post704