blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Utmaning

UtmaningarPosted by Kicki Mon, November 24, 2008 15:45

Har fått en utmaning av Astrid

Här är reglerna: Välj ut 2-4 st som du vill ska svara och utmana dom på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig få veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar: Kicki G-K, Susanne och Ingegerd

Vilken mat äter du ofta? - Svårt faktiskt. Jag gillar ju inte att laga mat egentligen, men det blir nog ganska ofta köttfärs i nån form, sås,paj, pannbiff eller kyckling i nån form.

När du är på kalas, är du personen som sitter ner, eller hjälper du till att duka av? - Är det kalas så hjälper jag till, men om jag är och fikar hos någon så sitter jag nog kvar utan att hjälpa till med avdukningen.

Vart sitter du helst när du bloggar? - Jag har bara en stationär dator, den finns på kontoret en trappa upp, så det är där jag håller till (för mycket enligt maken smiley)

Köper du ofta triss? - Nej nästan aldrig .

Vilket land eller stad har varit din bästa semester? - Marocko har varit där två gånger och det blir en tredje till våren.

Vilken TV-kanal tittar du helst på? - TV4 och 4+frågesporter, trav och Mannen som talar med hundar.

Vilket är ditt favorit vin? - Favoriter just nu är Foot of Africa bland vita viner och rött blir det nog Chill Out shiraz. Att dricka ett glas vin till maten är väldigt sent påbörjat hos mig. Jag hade ALDRIG varit in på systembolaget innan jag var 40!!

Har du några fobier? -Nej jag tror inte det. det ska vara att jag är höjdrädd i så fall.

  • Comments(4)//blogg.travarens.se/#post541