blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Inköpsrunda

I vardagen 2014Posted by Kicki Sat, January 04, 2014 08:39

Igår åkte vi till Borlänge, hade fått en klipptid till kl 1. Det är så enkelt att kunna ringa till frissan samma dag och få tid ett par timmar senare.

Jag skulle även köpa nya kulspetspennor och en dagbok. För även om jag bloggar här, så nyttjar jag även en dagbok på det gamla sättet.

Kollade på olika ställen på Kupolen, men blev snål för jag tyckte att det var för mycket med ca 150 kr för en dagbok och runt 30 spänn för den enklaste penna.

Jag var också ute efter ett nytt läppstift, då jag kört det gamla i tvättmaskinen tillsammans med jeansen smiley Även här letade jag bara efter nåt billigt och efter att ha sett att många läppstift kostade runt 300, så hittade jag ett för 120 kr, tyckte även att det var mycket men köpte det i alla fall.

På Guldfynd köpte jag en ny halskedja i silver, sen låset gått sönder på min gamla. Jag bär fortfarande en silverboxer i kedja som enda smycke till vardags.

Innan vi åkte hem så tog jag en vända på Dollar Store. Jodå, där fanns pennor i tvåpack för 10 kr, en enda dagbok fanns kvar i hyllan, den kostade 40 kr och inte nog med det i ett ställ med sminksaker fanns det läppstift för 20 kr!

Det begriper väl jag också att det är skillnad på kvallitté på läppstiften, men utifrån min användning så duger ett billigt gott och väl.  • Comments(0)//blogg.travarens.se/#post2600