blogg

blogg

Dagboksanteckningar om vardagen m.m.

För att komma till hemsidan http://travarens.se

Åh, fy vad med snö

I vardagen 2012Posted by Kicki Thu, December 06, 2012 12:08

Ska vi få en sån snörik vinter som 2009 och 2010? smiley

Jag sopar på bron varje gång jag går ut eller släpper ut hundarna på tomten, men i morse var det ändå så mycket snö att jag knappt fick upp dörren.

Det konstiga är att uppe i norra Dalarna, där det brukar vara mycket snö, där finns nästan inget alls, men 30 grader kallt i stället.

Tog ett nytt kort på altanen. Det är nog en halvmeter snö på bordet nu.

Hundarna klagar inte, alla tre gillar snön. Dom små försvinner nästan helt när dom tar sig fram.

Vi ska försöka ta oss till Hedemora idag. Bilen har inte varit ur garaget på hela veckan.

Nu när, sorgligt nog, vår affär i Vikmanshyttan slagit igen, så blir det åtskilligt besvärligare för mig att skicka mina traderapaket. För med resa på 2 mil, vare sig jag åker till Säter eller Hedemora, så kan man ju inte sticka iväg med ett enstaka paket, som jag kanske fått en tia för smiley

Dessutom får man planera sina inköp bättre, se till att man har mjölk hemma för kanske en vecka i taget, och Berra kan glömma kvällstidningen, kanske jag kan få honom att läsa via nätet, men det är nog tvivelaktigt.

Idag fyller yngsta syster, Sissi i Skåne, år. Jag ska ringa och gratta henne.

Såg även att Kristianstadstidningen skrivit en artikel om henne idag.

I augusti 2009 var Sissi här senast. Det är det sorgliga med att bo så långt från varandra.

Jag ska nu gå och hänga maskin nr två, sen får jag ut och skotta, så bilen kan komma ut. Igår såg jag att snäll granne, som vi delar garagbyggnaden med, hade skottat vår halva också smiley

Har slagit in fyra paket som ska iväg, det är med posten alla. Jag kan, som tur är, lämna det jag vill skicka i brevlådan, så tar brevbäraren det med sig.

Men idag ska vi ändå till posten, Berra ska hämta ut nytt körkort. Få se om vi hittar dit, för posten har flyttat. Åkte till gamla stället förra veckan, men där var det igenbommat.

  • Comments(6)//blogg.travarens.se/#post1851